Nieuwe rieten daken

Nieuwe rieten daken
Op zoek naar een nieuw rieten dak? Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert adviseert en begeleidt u daarbij graag. Wij hebben veel ervaring met het karakteristieke natuurproduct op het dak en werken door heel Nederland. De afgelopen jaren realiseerden wij veel nieuwe rieten daken. U kunt kiezen uit traditionele rieten daken of schroefdaken.

Eeuwenoude dakbedekking
Nederlanders gebruiken riet al eeuwenlang als dakbedekking. Vroeger vaak uit armoede, tegenwoordig is een rieten dak juist populair bij eigenaren van luxe huizen. Riet geeft een woning, boerderij of villa een karakteristieke en authentieke uitstraling. Bovendien is een rieten dak waterdicht, warm en relatief duurzaam.

Specialist in riet
Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert is de specialist in nieuwe rieten daken. Wij leggen riet op daken van villa’s, vakantiehuizen, kapschuren en andere gebouwen. Dat doen we in alle regio’s van Nederland. Het liefst gebruiken we riet uit eigen land. Wij wonen en werken niet ver van de natuurgebieden Wieden en Weerribben, waar riet van topkwaliteit groeit. Wij gebruiken dan ook alleen eerste soort riet.

Uw wensen
Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert is pas tevreden als u, als klant, tevreden bent. Wij realiseren uw wensen of het ontwerp van uw architect. Dat doen we met kennis van zaken. Ons vakdiploma rietdekken is een garantie dat we kwaliteit leveren. Op zoek naar een bedrijf dat uw rieten dak op de juiste wijze realiseert? Neem dan contact met ons op.