Renovatie

Renovatie rieten dak nodig? Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert uit Staphorst heeft de afgelopen jaren veel rieten daken gerenoveerd. Met ons vakdiploma rietdekken zijn wij een betrouwbaar adres dat goed en betaalbaar werk aflevert. Wij adviseren u graag over renovatie van uw rieten dak.

Renovatie of reparatie
Renovatie en reparatie zijn twee begrippen die bij rieten daken dichtbij elkaar liggen. Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert hecht er veel waarde aan om met de juiste maatregelen en werkzaamheden de levensduur van uw rieten dak verlengen. Daarmee stelt u immers een grote kostenpost nog even uit. Met reparaties herstellen wij bijvoorbeeld de gevolgen van een storm of pakken we de zwakke plekken in uw rieten dak aan. Met renovatie vernieuwt u een bestaand dak dat versleten is.

De technieken
Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert heeft enkele goed werkende methodes die schade of slijtage aan uw rieten dak herstellen. Opstoppen is een beproefde manier om de kwaliteit van uw rieten dak te verbeteren. Nadat wij algen en mossen hebben verwijderd, komen er soms slijtplekken tevoorschijn, die we bijstoppen. Overdekken is ook een mogelijkheid. Kort gezegd komt er een nieuwe laag riet over uw bestaande dak. Bijsteken is de laatste optie. Hierbij steken wij op de slechtste plekken riet bij. Een opknapbeurt zorgt voor een goed resultaat en is bovendien betaalbaar.

Wim Bloemert
Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert in Staphorst is een betrouwbaar adres voor renovatie van uw rieten dak. Wij zorgen dat de levensduur van uw rieten dak zo optimaal mogelijk blijft. Uiteraard adviseren wij u graag over welke methode in uw situatie het beste resultaat oplevert.