Over ons

Wim Bloemert gediplomeerd rietdekker
Een gediplomeerd rietdekker met een schat aan ervaring. Dat is Wim Bloemert uit Staphorst. Zijn rietdekkersbedrijf is een professioneel en betrouwbaar adres voor de realisatie van een rieten dak. Ook met reparatie en onderhoud heeft het rietdekkersbedrijf uit Staphorst veel ervaring.

Vakdiploma rietdekken
Bloemert rolde ruim elf jaar geleden per toeval in het rietdekkersvak. Hij was opgeleid voor de bouwsector, maar ontdekte bij zijn eerste werkgever dat rietdekken een prachtig vak is. Daarom koos hij later voor een eigen bedrijf dat is gespecialiseerd in dit bijzondere ambacht. Ondertussen heeft Bloemert ook zijn vakdiploma rietdekken behaald. Ons lidmaatschap van de Vakfederatie Rietdekkers is een garantie voor kwaliteit. We wisselen vakkennis uit en blijven op de hoogte van de nieuwste methoden.

Landelijk actief
Wim Bloemert ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een veelgevraagd vakman. Met zijn eigen rietdekkersbedrijf werkt hij door het hele land. Van woonplaats Staphorst tot het Gooi, van de kust tot Giethoorn. Bloemert streeft bij elke opdracht naar het allerbeste resultaat. We gebruiken daarom altijd eerste soort riet; uit de Weerribben, Wieden of geïmporteerd uit China.

Onderhoud en reparatie
Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert legt niet alleen nieuwe rieten daken, maar heeft ook de kennis in huis om te zorgen dat daken zo lang mogelijk meegaan. Ook voor onderhoud en reparatie van rieten daken is hij kortom het betrouwbare adres. Bij onze werk nemen we ook benodigde timmerwerkzaamheden aan het dak voor onze rekening.