+

Landhuis te Epse

Het rieten dak van dit prachtige landhuis hebben we voorzien van een onderhoud. Het dak zat onder een laagje van algen en mos. We hebben het gehele dak licht geschoren en weer bij geklopt, en de ingesleten plekken weer opgevuld met riet. Nu is het dak weer schoon en strak, en kan

+

Onderhoud woning en garage te Kolderveen

Dit dak zat onder een laag van algen. Het dak hebben we geschoren en de slechte plekken bijgewerkt, door het weer met nieuw riet bij te stoppen. Nu is het dak weer schoon en strak. Hier door wordt het dak ook weer sneller droog!!

+

Villa te Weerwille

Prachtig dak gerealiseerd op de deze luxe villa. Dit dak is opgedekt met gelabeld Wiedenriet. Deze nok is afgewerkt met keramische nokvorsten!

+

Boerderij te Wachtum

De Boerderij staat in het buitengebied van Wachtum. We hebben deze boerderij voorzien van een nieuw rieten dak. Dit dak is gelegd met Wiedenriet.  Ook hebben we hier een gedeelte van de sporen en panlatten vervangen.

+

Villa Haren

Deze villa in Haren is voorzien van een rieten dak met eerste soort riet. De nok van deze nieuwbouw villa is voorzien van keramische nokvorsten voor een perfecte dakafwerking. Er zitten twee woningen onder één kap.

+

Project Wittelte

Dit landhuis in Wittelte heeft een prachtig rieten dak waarbij riet gecombineerd is met koper. De nok, de schoorsteen en de dakkapellen zijn luxe afgewerkt met koper.

+

Villa te Blaricum

Prachtig en bewerkelijk dak gerealiseerd op deze mooie villa in Blaricum. Dit dak is gelegd met eerste soort gelabeld Wiedenriet.

+

Pittoreske woning in Oudleusen

Deze fraaie, witte arbeiderswoning is gelegd met Wiedenriet. Deze nok is afgewerkt met een multinok; dat zijn polyester nokvorsten.

+

Prieeltje in Nieuwleusen

Meer over deze observatieplek