Reparatie rieten daken

Reparatie van uw rieten dak nodig? Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert is daarvoor het vertrouwde adres. Met elf jaar kennis en ervaring repareren wij uw rieten dak op de beste manier. Dat wil zeggen: wij repareren uw rieten dak professioneel en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Verlengen van de levensduur is daarbij het doel.

Storm of slijtage
Een rieten dak kan soms beschadigen door een stevige storm of andere weeromstandigheden. Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert is altijd bereikbaar voor hulp en advies na dit soort incidenten. Wij komen snel in actie. Een andere vorm van schade aan een rieten dak is slijtage. Riet is een natuurproduct dat op ten duur kan gaan slijten. De levensduur kan sterk verlengd worden door ingesleten plekken bij te werken, zodat u de aanschaf van een nieuw rieten dak kunt uitstellen.

Bijstoppen van rieten dak
Een goed werkende techniek bij slijtage aan een rieten dak is bijstoppen. Als het riet op sommige plekken is ingesleten (bijvoorbeeld door mos, algen of een slechte waterafvoer) vult Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert dit aan met nieuw riet. Op die manier wordt het oppervlak egaal en kan het dak weer een tijd tegen de invloeden van weer en wind.

Snel in actie
Snelle reparatie aan uw rieten dak nodig? Dat kan soms gebeuren, bijvoorbeeld na een storm. Neem contact op met Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert uit Staphorst. Wij hebben veel ervaring met reparaties van rieten daken en komen zo snel mogelijk ter plaatse om uw rieten dak te repareren.