Vrijblijvende analyse

Voelt u zich vrij om contact op te nemen

Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert is de specialist in rieten daken. Denkt u na over een nieuw rieten dak of bent u benieuwd naar de staat van uw huidige rieten dak? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende analyse! Daarmee weet u in ieder geval waaraan u toe bent!

Staat rieten dak
Meer weten over de staat waarin uw rieten dak verkeert? Met een analyse van Wim Bloemert weet u precies wat de stand van zaken is. Wij geven een eerlijk advies over uw rieten dak. Daarin vertellen wij of reparatie of renovatie nodig is. En die voeren wij natuurlijk graag voor u uit. En mocht de staat van uw rieten dak prima zijn? Dan geven wij elkaar een hand en spreken we elkaar misschien over enkele jaren weer!

Betrouwbare specialist
Een vrijblijvende analyse van Rietdekkersbedrijf Wim Bloemert is een gedegen analyse. Wij hebben kennis over rieten daken opgedaan in de praktijk in de theorie. Naast ons vakdiploma rietdekken hebben wij namelijk een jarenlange ervaring opgedaan. Zowel met nieuwbouw als met renovatie of reparatie. Als specialist uit de regio Meppel/Zwolle zijn wij landelijk actief.

Meer weten?

Wim Bloemert uitnodigen voor een vrijblijvende analyse? Mail of bel ons en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak!

    Vrijblijvende Analyse    captcha